PrintVis

PrintVis til den grafiske branche

Telos Team præsenterer hermed topproduktet indenfor kalkulation og ordrestyring til grafiske virksomheder.
 
Vi har været så heldige at kunne ansætte de 2 bedste ressourcer på markedet:
 
Søren Enggaard Hansen & Erik B. Sørensen
 
Søren er uddannet indenfor den grafiske branche og har arbejdet som konsulent med PrintVis i flere år.
Erik er NAV udvikler og har mange års erfaring i tilretning og tilpasning af PrintVis.

Hvad er PrintVis?
 
PrintVis er det ultimative branchesystem til den grafiske branche, baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics NAV.
 
Dette er en kraftfuld kombination, som skaber en omfattende løsning for at imødekomme både de meste basale og de helt avancerede behov i enhver type eller størrelse af grafisk virksomhed.
Fra kalkulationen af det første tilbud og indtil jobbet er produceret og leveret til kunden - herunder med en komplet ERP-løsning og robust business intelligence fra Microsoft.
 
Med mere end 20 års erfaring og mere end 300 kørende installationer i hele verden (42 lande) er det bevist, at PrintVis er markedsledende og det stærkeste og mest komplette system til håndtering af opgaver og processer i en hvilken som helst grafisk virksomhed. Løsningen håndterer kalkulation og afgivning af retvisende tilbud med skabeloner, ordrestyring og optimering af job og planlægning, samt registrering af forbrug og slutfakturering. Alt sammen med overblik over økonomi og aftaler.
 
PrintVis giver et samlet værktøj, der understøtter hele forretningen, og giver større konkurrenceevne, hvor rentabilitet er et nøgleord. Det starter med hurtige, retvisende og attraktive tilbud, som er nødvendigt i en stadigt voksende og skarpere international konkurrence.
Både store og små grafiske virksomheder kan bruge PrintVis, uanset om virksomheden er bredt orienteret eller specialiceret. Løsningen giver optimeringsgevinster med JDF integration til maskiner, printshop, self-service, Consignor, stregkoder, håndterminaler, elektronisk fakturering og Microsoft Office.
 
PrintVis og Telos Team forbedrer din forretning - med en løsning, du aldrig vokser ud af!
 
Telos Team håndterer salg, installation, implementering og evt. tilretninger af PrintVis med det stærkeste team på det danske marked. PrintVis udvikles og vedligeholdes i Danmark af Novavision Software.

Kontakt Telos Team for nærmere information eller aftale om demonstration af løsningen:
Carsten Holst Pedersen, key account manager, chp@telosteam.dk
Søren Enggaard Hansen, systemkonsulent, seh@telosteam.dk

Her kan du se en demo af noget af funktionaliteten:

YouTube Demo

Her er der en hel kanal med videoer og guides:

YouTube Kanal

Her kan du læse mere om PrintVis:

PrintVis